VAJÍČKA VE VOŇAVÉ OMÁČCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 8 vajec, 3 cibule, 4 lžíce oleje, 1 konzerva (425g) loupaných rajských jablíček, sůl. bílý pepř, 1 lžička sušeného provensálského koření, 2 lžičky solamylu, 1 kelímku (100g) smetany ke šlehání. POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli přepůlíme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm za stálého míchání do zlatova opečeme. Rajská rozkrájíme v nálevu na větší kousky, přilijeme k cibuli a okořeníme podle chuti solí, pepřem a provensálským kořením. Vše dohromady asi 10 minut dusíme na malém ohni. Vejce vaříme asi 8 minut natvrdo. N troše vody rozmícháme dohladka solamyl. Vmícháme jej do rajské omáčky, krátce povaříme a nakonec zjemníme smetanou. Uvaření vejce oloupeme a přepůlíme. Vejce dáme do omáčky a popřípadě podle chuti posypeme petrželkou. Chutnou přílohou těchto vajíček ve voňavé omáčce je rýže.

VAJÍČKA VE VOŇAVÉ OMÁČCE VAJÍČKA VE VOŇAVÉ OMÁČCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1440 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz